Hanketyöntekijän paikka auki

Etusivu / Yleinen / Hanketyöntekijän paikka auki

Keskipisteen Omaishoitajat ry hakee hanketyöntekijää OmaisOiva -hankkeeseen.

Yhdistys on aloittanut toimintansa v. 2005. Sen tarkoituksena on työskennellä omaishoitajien ja läheisten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden aseman parantamiseksi ja tukemiseksi sekä kehittää kohderyhmiensä palveluita ja tukitoimia toiminta-alueellaan, joita ovat Haapaveden kaupunki, Siikalatvan, Pyhännän ja Kärsämäen kunnat.

STM:n Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus STEA:n avustama hanke OmaisOiva – Omaishoitajien tukemiseen lähialuetoimintana – on aloittanut vuonna 2018 jatkuen 28.2.2021 saakka. Jatkoa hankkeelle haetaan vuodelle 2021 ja eteenpäin.

Hanketyötehtävien menestyksellinen hoitaminen edellyttää

– soveltuvaa ammattikorkeakoulututkintoa tmv. koulutusta,

– hyviä tietoteknisiä taitoja, vuorovaikutustaitoja

– työntekemisen taitoja, omatoimisuutta ja aloitteellisuutta, luotettavuutta, joustavuutta, kykyä itsenäiseen ja ryhmätyöhön,

– tilaisuuksien ja tapahtumien järjestelytaitoja ja ryhmän ohjaustaitoja

– ajokorttia

Toivomme sinulta kokemusta hanke- ja järjestötoiminnasta, verkostoitumistaitoja, perehtyneisyyttä hyvinvoinnin edistämisestä erityisesti ikääntyvien ja erityislapsiperheiden parissa sekä intoa ja taitoja innostaa muita mukaan.

Paikka: Toiminnan pääpaikka on Haapavedellä, Vanhatie 53. Yhdistyksellä on Leasing-auto, ns. liikkuva toimisto, jota käytetään toiminta-alueella liikkumiseen ja asiakkaiden tapaamisissa.

Tehtävä alkaa 1.9.2020 tai sopimuksen mukaan. Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn toisen hanketyöntekijän työparina. Palkkaus on Sosiaalialan järjestöjä koskevan työehtosopimuksen 1.5.20-31.5.22 mukainen.

Hakeminen: Hakuaika 6.7.-3.8.2020. Hakemukset toimitetaan 3.8. klo 12.00 mennessä osoitteeseen Keskipisteen Omaishoitajat ry, Hallitus, Vanhatie 53, 86600 Haapavesi tai sähköpostilla orvokki.rytky@keskipisteenomaishoitajat.fi.

Haastatteluun valituille ilmoitetaan haastatteluaika henkilökohtaisesti.

Tiedustelut: puheenjohtaja Taimi Maliniemi 050-3630890 tai varapuheenjohtaja Anna-Maria Mattila 040-5769015 ke 15.7. ja to 16.7.

Lisätietoja yhdistyksen kotisivuilta www.keskipisteenomaishoitajat.fi ja myös facebookista.