OmaisOiva-hanke

Etusivu / OmaisOiva-hanke

OmaisOiva -toiminta

OmaisOiva-toiminta on Omaishoitajaliiton ja sen paikallisyhdistysten yhteinen omaishoitajien voimavaroja tukeva toimintamuoto. OmaisOivassa kehitetään, toteutetaan ja juurrutetaan erilaisia toimintamalleja, joiden avulla lisätään omaishoitajien hyvinvointia, osaamista ja jaksamista.

 

OmaisOiva tuo vahvuutta toimijuuteen

Omaishoitajien elämään enemmän voimavaroja ja mahdollisuuksia tunteiden käsittelyyn, lisää osaamista, motivaatiota ja kykenemistä, sekä ennen kaikkea uusien näkökulmien ja vaihtoehtojen löytämistä.

Paikallisyhdistysten toimijoille monipuolisempia mahdollisuuksia toimia, kehittyvää osaamista ja yhteistyöverkostoja, pitkäjänteistä ja suunnitelmallista toimintaa omaishoitoperheiden tukena.

 

Oivallista toimintaa omaistaan hoitaville

<

 

Liiton OmaisOiva-toimintaa toteuttavat paikallisyhdistykset tukevat omaishoitajan jaksamista tarjoamalla tietoa, ohjausta, vertaistukea ja Ovet-valmennusta® mahdollisimman lähellä omaishoitoperheitä.

OmaisOiva-toimintaa toteuttaa eri puolilla maata 30 Omaishoitajaliiton paikallisyhdistystä (v. 2017). OmaisOiva-toimintaa toteuttavat yhdistykset löytyvät paikallisyhdistysten yhteystiedoista.

 

  OmaisOiva-toiminta liitossa